Om oss


Nordvest Installasjon AS holder til på Straumsnes i Tingvoll kommune. Vi har kontor, lager og verksted i Straumsnesvegen 419 og tar oppdrag både i Tingvoll og nærliggende kommuner i distriktet. Vår målsetting er å levere kvalitet i både produkter og på våre oppdrag, vi har også en målsetting om at kunder skal slippe å vente lenge på jobber som skal utføres både når det gjelder små og store oppdrag. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra kunder og pågangen har vært stor så langt, vi ser fram nye oppdrag i tiden framover og også til å følge opp om de kunder vi allerede har hatt oppdrag hos. 


Firmaet tar de fleste oppdrag innen varmepumpe. Montering av nye og brukte varmepumper, reparasjoner, flytting av pumper, tømming og påfyll av gass, service og vedlikehold. Firmaet har F-gass sertifisering. Firmaet startet også som forhandler av varmepumper i 2021 og kan tilby gode priser på ulike pumper og montering av disse. Vi har noen faste merker vi forhandler men kan også være behjelpelig med å skaffe andre merker.

 Ta kontakt dersom du trenger å få en jobb utført eller om du vurderer å gå til innkjøp av ny varmepumpe, vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende pristilbud.